čtvrtek 25. února 2016

Co je u nás nového...

Moje zlatíčka :)
V neděli měli kluci dva měsíce. Rostou jako z vody, oba se začínají přibližovat prvnímu kilu :)
Kluci sice pořád dost pijí od mamky, mlíčko je prostě mlíčko, ale tuhá strava jim už nedělá sebemenší problém. Baští namočené granulky, sem tam si zobnou i mamčiny suché (začínám mít dojem, že jim šmakují víc než namáčené), pribináček a absolutní top je samozřejmě masíčko s rýží a mrkví.


Máme za sebou druhé očkování, Arwin byl statečný, jen jednou pípnul, Aspen to vnímal o dost hůř, pěkně hysterčil, prostě bylo nutné dát najevo jak moc mu ubližujeme. Samozřejmě dál pravidelně odčervujeme. Arwinkovi zatím pořád úplně nestojí ouška, ale paní veterinářka mě uklidnila, že není potřeba panikařit, prý to dožene. Minulý týden jsem zaregistrovala oběma klukům čipy do národního registru majitelů zvířat.

Dále u nás proběhla kontrola vrhu, oba kluci moc líbili. Trošku jsme měli problém určit Arwinkovu barvu, ale nakonec pan kontrolor usoudil, že to vypadá na lila zbarvení s bílými znaky.

Začínáme kluky zvykat na kšíry, ale prozatím se jim to moc nelíbí, je to totiž hrozně divná věc a vůbec nechápou proč by si na to měli zvykat :D

Běžímeeee :)
O víkendu jsme jeli na návštěvu na Moravu, takže si kluci zase zkusili cestu vlakem. Na návštěvě se chovali naprosto bezvadně, žádná počáteční opatrnost se nekonala, od první minuty řádili jako draci, cizí prostředí očividně zvládají naprosto na jedničku. V sobotu svítilo sluníčko, takže jsem je vzala na procházku, venku se nejdříve rozkoukávali, ale po chvíli vzorně ťapali za mámou, zvládli pořádný kus cesty, po cestě zpět si spojeně chrupkali zabalení v dece v náruči.
Venku je to fajn


Tento týden se mnou byli pomocníci zase v práci, proběhlo velké mazlení se všemi kolegy ;) Pořádně to kluky unavilo, prospali celé odpoledne.

Odpočinek



O víkendu kluky čeká odchod do nových domovů. Věřím, že jsem vybrala nové páníky dobře a kluci se budou mít fajn a rychle si na nové "rodiče" zvyknou.


1 komentář: